EDIT

Edit är ett antal pedagogiska verktyg som underlättar effektiv publicering

Illustration EDIT

ENKLA VERKTYG FÖR STÖRRE AUTONOMI

Illustraion redigeringsverktyg

Vi gör det enkelt!

EDIT är både ett dynamiskt mallverktyg och ett pedagogiskt redigeringsverktyg för att skapa och underhålla ”responsiv” webbdesign i WORDPRESS.

Med EDIT vill vi frigöra våra kunder så att de själva ska kunna göra avancerade förändringar på webbplatsen. Det gör det också möjligt för oss att bibehålla en hög servicegrad om alla våra kunder jobbar i samma verktyg.

EDIT är integrerat med mallarna i LAYOUTS som sparas till SEKTIONSVERKTYGET och sedan redigeras i LIVE.

VERKTYG SOM INGÅR

Sektioner

En sektion går från sidkant till sidkant på skärmen. Sektioner kan innehålla allt som en vanlig sida kan men går att formge på ett mer spännande och säljande sätt. En sektion kopplas sedan till en sida och kan ligga ovanför eller under sidinnehållet. Nu kan du även spara ned dina favoritsektioner som mallar. Perfekt för dig som vill säkerställa att god design återanvänds.

Annonser

Vårt annonsverktyg gör det enkelt att skapa små annonser för att påminna om eller marknadsföra något på er hemsida. Annonser ligger prydligt vid sidan om en undersidas innehåll och går att formge på olika sätt.

Extra innehåll

Extra innehåll gör det enkelt att själv infoga specialinnehåll. Infoga kontaktperson med mailformulär, infoga tabell, ladda ned fil-funktion, knapp, karta, rubrikfält, textfält, HTML-fält, infoga en lista med ikoner eller knappar till sociala medier.

Scripthanterare

Scriptverktyget gör det enkelt att lägga upp javascript från tredjepartsleverantörer som t ex sökmotorsbyråer, online-tjänster osv. Spara konsultavgifter genom att själv ta hand om de här administrativa åtgärderna.

Popups

En popup gör att besökaren uppmärksammas på ett budskap som du vill få fram på din hemsida. Det är ett användbart verktyg för att förmedla förändringar av villkor, öppettider eller för varningar av olika slag.

Formulär

Vi har färdiga formulär som går att koppla till valfria mottagare. Vi har även ett avancerat verktyg för att skapa formulär som vi kan öppna upp för er utan extra kostnad. Förutom att skickas som e-post sparas alla meddelanden i en databas. Vi använder branschledande e-postleverantörer för att säkerställa att varje meddelande går fram.

Bildgalleri

Nu är det enkelt att skapa ett bildgalleri på en undersida. Komplett med förstoring och bildspel.

Duplicera innehåll

Vi har gjort det enkelt att kopiera en sida, sektion eller annons som du vill använda som underlag när du skapar nytt innehåll.