SEO

Enkla verktyg för att SEO-optimering samt överskådlig besökarstatistik

Illustration SEO

VERKTYG FÖR SEO-OPTIMERING

Illustration SEO

Allt inom SEO!

SEO är en komplicerad affär. Det finns inget magiskt trick som enkelt för dig upp i sökmotorslistorna, istället är det ihärdighet och noggrannhet som gäller.

Vi förser våra kunder med marknadens bästa verktyg för att skapa innehåll som rankar högre. Redan från start ingår det i våra webbplatser en rad verktyg. För de som är riktigt intresserade finns tilläggsfunktionalitet i PARTS.

Under ÖVRIGA TJÄNSTER erbjuder vi SEO-tjänster för att optimera innehåll och annonser för er resa mot toppen!

SEO-Verktyg som ingår

Ta ett helhetgrepp över er webb!

SEO-vänligt ramverk

Addcode WordPress är väl anpassat för sökmotorerna. Mycket av sökmotorsarbetet sker därför automatiskt bara genom att du använder verktyget på rätt sätt.

Google Analytics

Google Analytics är inkopplat redan från start i våra webbplatser. Här ser man statistik och kan nyttja samtliga Googles analys och annonseringsmöjligheter.

Trasiga länkar

Ett verktyg för att kontrollera trasiga länkar. Att laga länkar är inte bara viktigt för att minska irritation för dina kunder, utan även viktigt för er SEO-ranking.

Länkhanterare

Här kan du när du byter permanent länk på en sida eller flyttar innehåll inom din webbplats skapa omdirigeringar för trafiken till den gamla länken.

Statistik

Överskådlig grafisk statistik kopplad till ert Google Analytics-konto ger möjligheter till snabba analyser utan att behöva logga in på Google.

Inställningar

Styr i minsta detalj hur dina sökresultat presenteras i sökmotorerna. Från vilken text som ska stå till vilken träff till exakt utseende på länken.