LIVE

Redigera hemsidan i besökarläge och granska dina ändringar i olika skärmlägen

Illustration LIVE

LIVE UNDERLÄTTAR SNABB REDIGERING

Illustration responsiv design

Redigera direkt!

LIVE är en egenutvecklad funktion för att kunna redigera ute på webbplatsen där man normalt sett surfar. Det gör redigering mer direkt och realistisk och det finns också möjligheter att kontrollera resultatet i upplösningar för mobiltelefon och tablet.

LIVE utvecklas kontinuerligt och tillsammans med kunderna adderar vi dessutom löpande kompatibilitet med alla olika former av PARTS.

Se demo

FUNKTIONER I LIVE

Redigera innehåll

Du ändrar enkelt innehållet i bl a meny, sektioner, sidor, sidfot. Ännu går det inte att rediger formulär, popups och många av det Addcode Parts som går att köpa till. Men uppdateringar sker hela tiden.

Länk till Edit

När du använder Addcode™ Live och upptäcker att du vill göra en strukturell förändring eller ändra något som ännu inte går att ändra i Live finns det alltid en direktlänk in till exakt det material du vill ändra. Snabbt och smidigt.

Skifta skärmläge

Med Addcode™ Live kan du enkelt testa av din design genom att klicka på de tre olika knapparna för laptopläge, ipadläge och telefonläge. Smidigt!

Ändringar sker direkt

När du redigerar i Addcode™ Live sker ändringarna direkt på din hemsida utan att du har sparat. Det leder till att du enklare kan skapa exakt det innehåll som du vill formge innan du klickar på spara.