PATCH

Webbplatser byggda med ALIGN versionshanteras och kan enkelt uppdateras vid behov

Illustration PATCH

FÖRLÄNGD LIVSCYKEL GENOM VERSIONSHANTERING

Illustration versionshantering

Ekonomiskt ägande!

PATCH är vårt namn på en komplett uppdatering av en webbplats skapad med ALIGN.

I en PATCH ingår alla de små uppdateringar och förbättringar som åtgärdats av oss under den tid som förlöpt sedan kunderna införskaffade hemsidan eller uppdaterade den senast.

Vinsterna för våra kunder är stora besparingar i tid och kostnader för att underhålla en komplex modern webbsida.

PATCH

Få tillgång till de senaste uppdateringarna och verktygen.

Uppdatera ditt system

Efter ett par år efter ett köp av en webbplats har det hänt en hel del inom utvecklingen av webbläsare, skärmupplösningar och webbteknik i övrigt. Eftersom vi versionshanterar utvecklingen av ALIGN och ständigt för det framåt kan alla våra kunder enkelt uppdatera sina webbplatsers teknik mot ett fast pris.

Rätta fel

Med ett nätverk av kunder som alla dagligen använder samma webbplats (i grunden) och som alla dagligen skapar unika situationer för oss att följa och analysera, kan vi med tiden rätta alla brister och fel i vårt erbjudande. Med en PATCH förlänger våra kunder sina webbplatsers livslängd.

Nya funktioner

Efter ett par år har det tillkommit en rad nya spännande funktioner i ALIGN som följer med i en PATCH. Att uppdatera sin webbplats blir ett kostnadseffektivt sätt att hänga med i utvecklingen.

Behåll dina SEO-positioner

Att byta webbplats är omständigt, dyrt och potentiellt förödande för dina upparbetade Google-positioner. Med ALIGN kan du vara kvar i samma miljö men ändå möta framtidens krav på utveckling.